Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 4 lomos de bacalao desalado de 150 g/u (600 g)
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de vinagre de jerez
- 300 g de espinacas baby frescas
- 200 g de caldo de pescado
- 250 g de garbanzos cocidos
- 1 - 2 rebanadas de pan del día anterior fritas
Montaje
- 4 rebanadas de pan del día anterior fritas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1783 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 567.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 godz. 30 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Espaguetis integrales con almejas
1 godz. 10 min
Espinacas con garbanzos y bacalao
40 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 min
Bacalao con berza y garbanzos
50 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min