Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 4 lomos de bacalao desalado de 150 g/u (600 g)
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 pellizco de guindilla seca desmenuzada
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de vinagre de jerez
- 300 g de espinacas baby frescas
- 200 g de caldo de pescado
- 250 g de garbanzos cocidos
- 1 - 2 rebanadas de pan del día anterior fritas
Montaje
- 4 rebanadas de pan del día anterior fritas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1783 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 26.6 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 9.5 g
- Natrium
- 567.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 godz. 30 min
Lentejas y soja con verduras
4小时 50 分钟
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1 godz.
Rape al oporto
50 min
Bacalao con berza y garbanzos
50 min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25 Min
Espinacas con garbanzos y bacalao
40 min