![Pavo al ajillo con edamame Pavo al ajillo con edamame](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2794EFFA-83D3-47E1-852F-59253AF124C5/Derivates/112d4a3a-d54b-465e-bab3-ed911510d62f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g de carne de pavo, sin huesos ni piel (ragout) en tacos de aprox. 3-4 cm
- 5 dientes de ajo
- 3 - 4 ramas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 100 g de agua
- 250 g de edamame (vainas congeladas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 501.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al chimichurri
30min
Alitas de pollo al ajillo
30min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 Std.
Pollo al azafrán con champiñones
40 Min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 Min
Pavo con piña
30min
Pechuga de pavo al curry
50 Min
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40 Min
Verduras y pavo al vapor
30min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min