Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g de carne de pavo, sin huesos ni piel (ragout) en tacos de aprox. 3-4 cm
- 5 dientes de ajo
- 3 - 4 ramas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 100 g de agua
- 250 g de edamame (vainas congeladas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 43.2 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 501.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al chimichurri
30min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Pollo al azafrán con champiñones
40min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Pechuga de pavo al curry
50min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30min
Pavo al curry con arroz
30min
Alitas de pollo con tomate
50min