Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pipirrana
- 1 huevo duro
- 80 g de pimiento verde italiano en trozos de aprox. 3 cm
- 80 g de cebolleta en trozos de aprox. 3 cm
- 100 g de tomate maduro sin piel ni semillas en trozos
- 1 pellizco de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 5 g de vinagre
Salmorejo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 1000 g de tomates maduros en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de miga de pan blanco
- 30 g de vinagre
Para servir
- 2 latas de caballa en aceite escurrida (aprox. 120 g)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1408 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 8.2 g
- Koolhydraten
- 19.7 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 676 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Migas con pimientos de Padrón
30min
Salmorejo
10min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 分钟
Asadillo manchego
4h 15min
Salmorejo para dos
45 Min
Porra antequerana
1h 10min
Remojón de naranja y bacalao
30min
Salmorejo de grana y oro
45 Min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2 Std. 15 Min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40 Min
Ensalada de salmorejo, ventresca y pimiento
45 Min
Salmorejo de atún ligero
1h 10min