Compatibele versies
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 70 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo
- 250 g de agua
- 600 g de lomos de bacalao al punto de sal (4 lomos)
- 400 g de zanahorias cortadas en tiras con un pelador
- 30 g de cebolla
- 150 g de calabacín pelado y cortado en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2898 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 104.5 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 11555 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 Std. 15 Min
Galette crujiente de salmón y queso
1 Std.
Rape con salsa de carabineros
50min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 Min
Tostas de alcachofas con huevo mollet
20min