Compatibele versies
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 70 g de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo
- 250 g de agua
- 600 g de lomos de bacalao al punto de sal (4 lomos)
- 400 g de zanahorias cortadas en tiras con un pelador
- 30 g de cebolla
- 150 g de calabacín pelado y cortado en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de leche
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2898 kJ / 693 kcal
- Eiwitten
- 104.5 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 11555 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Bacalao con langostinos
1h
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Rape con salsa de carabineros
50min
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40min
Bacalao con salsa de almendras
35min