Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de puerro en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino tinto
- 50 g de tomate concentrado
- 1 pastilla de caldo de carne
- 250 - 300 g de sepia en trozos de 2-3 cm
- 750 g de carrilleras de cerdo en trozos de 3-4 cm
- 20 g de piñones
- 2 - 3 pellizcos de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 150 g de arroz
- 300 g de agua
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- ½ cucharadita de perejil seco
- 30 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2185 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 1045.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo a la catalana
55 Min
Arroz meloso de secreto ibérico al Pedro Ximenez
1j
Canelones de carrilleras con setas
2h
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1j
Rabo de ternera a la Maestranza
6 godz.
Cheesecake brûlée
1j
Pollo al brandy con ciruelas y piñones
45 Min
Fideos con costilla y salchichas
50 Min
Albóndigas de ternera con patatas y guisantes
1j
Tortilla vaga de pulpo
30 menit
Costillas con salsa de café
1j