Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de berberechos frescos
- 2 - 3 cucharadas de sal gorda
- 40 g de chalota en mitades
- 2 dientes de ajo
- 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 75 g de pimiento verde en trozos
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de fumet de pescado
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 71.4 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 4911.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Risotto de setas
25min
Arroz caldoso con zamburiñas
45min
Mejillones en salsa de tomate con pasta
35min
Espaguetis a la Nerano
30min
Risotto de mariscos (sin lácteos)
35min
Risotto de setas al cava
35min
Arroz de latas
30min
Vieiras con dos salsas
45min
Revuelto de gulas con jamón
30min
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45min