![Arroz caldoso con atún fresco Arroz caldoso con atún fresco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ef6f74d2d033952aba2c42c8ef97398c/Derivates/841c9491b61a96599677cb79028c9d69ccd092f2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de pescado
- 1 cucharada de zumo de limón
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- 300 - 400 g de atún fresco en dados de 2 cm
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1466.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Emblanco de pescado
45min
Fideuá de verduras y pollo
30min
Guiso de verduras al azafrán
45min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Bacalao en salsa de tomate
30min
Arroz de latas
30min
Asadillo de judías verdes
40 Min
Estofado de pavo al ajillo
45min
Marmitako de salmón
1 Std.
Arroz con almejas
1h 45 min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50 Min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min