Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de pescado
- 1 cucharada de zumo de limón
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- 300 - 400 g de atún fresco en dados de 2 cm
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1466.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cazuela de fideos con langostinos
40min
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso de verduras al azafrán
45min
Caldeirada marinera de mero
50min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Caldereta de mejillones
45min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50min
Fideos a banda con rape
1h 15min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15min
Risotto con calamares en salsa americana para dos
30min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1h 10min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min