Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 4 dientes de ajo
- 1 hoja de laurel seca
- 600 g de patatas en dados de aprox. 3 cm
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de secreto de cerdo ibérico, en tiras de 1x3 cm (secados con papel de cocina) a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de pimentón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1865 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 490.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Gratén de huevos rellenos de pollo
45min
Cinta de lomo a la miel con pasas
25 min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1h
Fideos al corinto estilo bereber
1h 30min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2h 10min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15 min
Costillas de cerdo con miel y mostaza con patatas estilo americano
1h
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1h 10min