Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de chipirones enteros frescos limpios, en anillas de 3 cm (ver sugerencia)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 500 g de cebolla en octavos
- 50 g de vino de Jerez seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1166 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 739.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 Std. 20 Min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 Std.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bacalao en salsa de tomate
30 Min
Chipirones a la marinera
25 Min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Níscalos guisados
30 Min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1 Std.
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Chipirones afogaos
30 Min