![Chipirones encebollados (Maganos) Chipirones encebollados (Maganos)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ac5239d2-1e23-4a17-a15c-b05e4137d9e7/Derivates/f2da565f-7394-4288-aa5c-253f5ec3dac3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de chipirones enteros frescos limpios, en anillas de 3 cm (ver sugerencia)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 500 g de cebolla en octavos
- 50 g de vino de Jerez seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1166 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 739.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 godz. 10 min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Txangurro
1 godz. 10 min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9h 20min
Chipirones a la marinera
25min
Cardo con almejas, langostinos y bacalao
40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16sa 30 dk
Chipirones afogaos
30 min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15 min.
Arroz negro con gambones y sepia
45 min