Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de chipirones enteros frescos limpios, en anillas de 3 cm (ver sugerencia)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 500 g de cebolla en octavos
- 50 g de vino de Jerez seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1166 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 739.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cardo con almendras
20min
Chipirones a la marinera
25min
Guisantes con jamón y huevos poché
25min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Chipirones afogaos
30min
Marmitako
40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Porrusalda con bacalao
40min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16 Std.
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Níscalos guisados
30min