Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g de aceite de oliva
- 3 diente de ajo en laminas
- 300 g de calamares frescos en trozos de 2 cm
- 8 gambones crudos enteros
- 200 g de vino blanco
- 350 g de agua
- 500 g de mejillones frescos limpios medianos
- 200 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- ½ cucharadita de colorante alimentario
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2387 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 501.6 mg
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2 godz. 50 min
Cazuela de fideos con langostinos
40 dk
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 Std. 15 Min
Fideos a banda con rape
1 Std. 15 Min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1sa 30 dk
Paella del senyoret
1sa 30 dk
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1sa
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz con sepia y cigalas
1sa
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1 Std. 40 Min