Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en octavos
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 3 cm
- 200 g de vino de Jerez seco
- 2 cucharadas de mermelada de arándanos
- 1 cucharada de mostaza
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de nabo en dados de 1,5 cm
- 200 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 200 g de caldo de carne
- 20 g de maicena
- 30 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2537 kJ / 607 kcal
- Eiwitten
- 73.3 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 27.2 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 760.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 Std.
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17 godz. 30 min
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2h 40min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Morcillo de ternera guisado con castañas
16 Std.
Guiso de pavo cremoso con champiñones (Cocción lenta)
4 Std.
Boeuf bourguignon (Cocción lenta)
3 Std. 30 Min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3h 45min
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4 Std. 30 Min