Compatibele versies
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de carrilleras de cerdo en trozos de 1,5-2 cm
- 120 g de vino blanco
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 75 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 75 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita colmada de pimentón
- 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ cucharadita de colorante amarillo
- 300 g de arroz de grano redondo
- 400 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de humo líquido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1310 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 717.7 mg
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Aguja de cerdo encebollada al jerez
1 Std.
Arroz con magro de cerdo y cinco especias (Cocción de arroz)
50 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Menú: Gazpacho. Fideuá mixta con ajonesa. Flanes de queso al caramelo.
1 Std.
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1 Std.
Arroz cremoso de pollo y verduras
25min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Solomillo al whisky
45 Min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15 min
Paella (Cocción de arroz)
55 min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min