Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 250 g de secreto de cerdo ibérico, en trozos de 3 cm (secados con papel de cocina)
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de setas frescas variadas
- 10 g de tomate concentrado
- 100 g de vino Pedro Ximénez
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 250 g de arroz
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2448 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 59.8 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 930.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Provolone con langostinos
25 λεπτ.
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45min
Cazuela de fideos con langostinos
40 Min
Ñoquis a la carbonara
15 λεπτ.
Torrijas leche condensada con fresa y crema inglesa
40 Min
Vasitos de cheesecake
5ωρ. 30 λεπτ.
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50 λεπτ.
Arroz de latas
30 λεπτ.
Espuma de fresas
5 λεπτ.
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1ωρ.
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1ωρ. 10 λεπτ.
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min