Judías verdes con patata y butifarra

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
6 raciones

Ingrediënten

  • 40 g de aceite de oliva
  • 400 g de butifarra blanca en trozos de 3 cm
    400 g de chorizos criollos, en trozos de 3 cm
  • 200 g de cebolla en gajos
  • 250 g de judías verdes frescas en trozos de 3 cm
  • 750 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • ½ cucharadita de sal
  • 500 g de patatas chascadas en trozos de 2-3 cm

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 937.8 mg
Eiwitten 14.9 g
Calorieën 1690 kJ / 403 kcal
Vetten 27.8 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraten 24.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...