![Caracoles a la madrileña (Cocción lenta) Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1419c093-0cf6-4300-93f6-67008ea4a782/Derivates/c449ab5098a097e70d904031fc1c9652f4d160e0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Limpieza de los caracoles y precocción
- 600 g de caracoles frescos
- 3 - 4 cucharadas de sal gorda
- 900 g de agua
Sofrito
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita colmada de pimentón
- 1 trozo de guindilla seca
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de comino molido
- 1 chorizo (aprox. 80 g) en 2 trozos
- 100 g de panceta curada en 2 trozos
- 100 g de jamón serrano en 2 trozos
- 1 hueso de jamón pequeño (aprox. 100 g)
- 1 cucharadita de maicena
-
500
g de caldo de carne
of 500 g de agua - 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1044 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1267.2 mg
Alternatieve recepten
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1 godz. 10 min
Pulpo de montaña
2 godz. 30 min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Garbanzos con oreja
1 Std. 15 Min
Boquerones en vinagre
48 godz.
Conejo al ajillo con setas
40 min
Callos a la asturiana
1h 20min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Callos a la madrileña
1 godz. 50 min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 godz.