Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de judías pintas secas
- 1 cucharadita de sal
- 1000 g de agua
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 70 g de pimiento verde en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de costillas de cerdo adobadas en trozos de 5 cm
- 100 g de patata en trozos
- 1 cucharada de pimentón
- 1 pastilla de caldo
- 1 hoja de laurel seca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2686 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 67.8 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 17.8 g
- Natrium
- 119 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Judías blancas con patatas y compango
1h 35min
Judías blancas con costillas
45 min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Judías pintas con verduras
35 min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15 Std. 50 Min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2sa
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min