Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 g de oreja de cerdo cocida
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 tomates pera pelados, en cuartos (aprox. 180 g)
- 50 g de aceite de oliva
- 1 guindilla roja seca sin pedúnculo ni semillas
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 pellizco de azafrán
- 1 cucharadita de pimentón
- 30 g de harina de trigo
-
750
de caldo de verduras
of 750 g de caldo de carne - 100 g de chorizo en rodajas
- 100 g de jamón serrano en dados
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de romero fresco
- 1 hoja de laurel seca
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2389 kJ / 571 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 30.8 g
- Vezels
- 14.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas a la hortelana
45min
Garbanzos con chistorra
40 Min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45min
Rancho aragonés
1 Std. 30 Min
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15 godz. 10 min
Judías blancas con costillas
45min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55 min
Judiones de la Granja con oreja
30min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15 Std. 50 Min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10min