Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en trozos
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de níscalos bien limpios
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 50 g de vino de Jerez seco
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
-
1
ramita de romero fresco
of 1 ramita de tomillo fresco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 599 kJ / 143 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 13.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 206.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 min
Boletus confitados
30 min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1h 10 min.
Sopa de ajo
40 min
Truchas en escabeche
12 Std. 30 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50min
Navajas al ajillo
4 Std. 40 Min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 Std. 30 Min
Setas de cardo con jamón
25 min
Patatas revolconas
40 min
Asadillo manchego
4sa 15 dk
Tigres
1h