Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 lomos de bacalao desalado
- 4 dientes de ajo laminados
- 100 g de boletus frescos laminados
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de cebolla en juliana
- 100 g de pimiento rojo en tiras de 6x0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en tiras de 6x0.5 cm
- 40 g de aceite de oliva
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de azúcar (optioneel)
- 100 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 960 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 126 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bacalao en salsa de tomate
30 Min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Dorada con guarnición de pimientos
2h 45min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min