Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 350 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1500 g de calamares frescos limpios, en trozos (aprox. 3 cm)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 30 g de pasas sin semillas
- 20 g de piñones
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de brandy
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1574.7 kJ / 376.7 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Calamares a la americana
50 Min
Calamares encebollados
1h
Bacalao con gambones y almejas
45min
Merluza al cava
1h
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 Min
Guiso de sepia con patatas
1h
Guiso marinero
1 Std. 20 Min
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1 Std. 30 Min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45min
Cazuela de rape rusadir
1h