Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g de aceite de oliva
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 1000 g)
- 20 g de pimentón
- 4 dientes de ajo
- 30 g de perejil fresco
- 400 g de cebolla en rodajas finas
- 1 pellizco de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 40 g de vinagre
- 80 g de pimiento rojo en tiras
- patatas fritas
- perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2553 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 383 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Salmón al horno con patatas panadera XXL
1 Std.
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 Min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Bacalao en salsa verde
30 Min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min