Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g de aceite de oliva
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 1000 g)
- 20 g de pimentón
- 4 dientes de ajo
- 30 g de perejil fresco
- 400 g de cebolla en rodajas finas
- 1 pellizco de sal
- 2 hojas de laurel secas
- 40 g de vinagre
- 80 g de pimiento rojo en tiras
- patatas fritas
- perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2553 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 21.1 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 383 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 Min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Dorada con guarnición de pimientos
2h 45min
Salmón en piriñaca
35min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min