Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de cebolla
- 80 g de puerro
- 50 g de pimiento verde
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de brandy
- 100 g de agua
- 2 sobres de tinta de calamar
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de chipirones enteros frescos (limpios y en trozos)
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 829 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 6.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porrusalda con calabaza
50 λεπτ.
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 λεπτ.
Marmitako
40 Min
Patatas a la riojana
40 Min
Bonito a la riojana
50 λεπτ.
Porrusalda con bacalao
40 Min
Sopa de pescado donostiarra
1ωρ.
Calamares en su tinta
1h 5min
Pochas guisadas con pato
1ωρ. 10 λεπτ.
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1ωρ. 20 λεπτ.
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 λεπτ.