Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pan blanco semiduro (del día anterior) en trozos
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y 1 cucharada picado para espolvorear
- 2 dientes de ajo
- 200 g de jamón serrano en dados de aprox.1 cm
- 400 g de sepia semicongelada en trozos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 2 huevos
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 2 clavos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 1151.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas rellenas con pollo
45min
Tortillitas de bacalao con miel (HESTAN CUE)
30min
Patatas rellenas de jamón y gambas
1h
Canelones fríos de cangrejo y jamón
40min
Calamares a la mallorquina
1h
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Guiso de sepia con patatas
1h
Bacalao con gambones y almejas
45min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Patatas rellenas de gambas
1h
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Calamares rellenos
2h