Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pan blanco semiduro (del día anterior) en trozos
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y 1 cucharada picado para espolvorear
- 2 dientes de ajo
- 200 g de jamón serrano en dados de aprox.1 cm
- 400 g de sepia semicongelada en trozos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 2 huevos
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 2 clavos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 1151.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Fideuá de mariscos
45min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Guiso de sepia con patatas
1h
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55min
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Albóndigas de merluza en salsa de vino blanco
1h