Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 huevos duros
- 4 latas de almejas al natural (en conserva) con su jugo (aprox. 120 g c/u)
- 300 g de cebolla en trozos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de pimentón
- 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 300 g de filetes de merluza fresca sin piel ni espinas, en trozos
- 8 palitos de cangrejo en 2-3 trozos
- 2600 g de caldo de pescado
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 100 - 150 g de pan duro en trozos
- 600 g de langostinos crudos medianos pelados (pueden ser congelados, previamente descongelados)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 6.4 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 11119.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Sopa de ajo
40 min
Sopa de pescado y arroz
45 min
Sopa marinera asturiana
30 min
Sopa de picadillo
1 godz. 15 min
Crema en cóctel de sopa castellana
50 min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2u. 45min
Potaje de repollo con restos del cocido
40 min
Menestra de verduras con aguja de cerdo
40 min
Menú: Judías blancas con chorizo en salsa de tomate. Bacalao al limón. Natillas de naranja.
1sa
Sopa de mariscos
1h 30min