Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 dientes de ajo
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
-
600
g de pescado de roca (gallineta, cabeza de rape y cabeza de pez de san pedro)
of 600 g de morralla (gallineta, cabeza de rape y cabeza de pez de san pedro) - 50 g de vino blanco
- 900 g de agua
- 3 - 4 pellizcos de sal
- ½ cucharadita de colorante alimentario (optioneel)
- 120 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 300 g de tomate maduro en trozos
- 1 - 2 bogavantes (aprox. 1000 g)
- 1 cucharada de pimentón
- 400 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3134 kJ / 749 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 84.8 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 702.8 mg
Alternatieve recepten
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min
Rape con salsa de carabineros
50min
Ensalada de codornices escabechadas con pochas (Al vacío)
25 godz. 45 min
Fumet de pescado y gambas
20min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz con bogavante
1h
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min