Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 700 g de gambones crudos enteros
- 100 g de cerveza negra
- 100 g de agua
Relleno
- 50 g de almendras crudas sin piel
- 150 g de cebolleta en trozos
- 150 g de puerro en rodajas de 1 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de calamares frescos pequeños (12-15 calamares)
- 100 g de tomate troceado en conserva (escurrido)
- 1 pimienta de Cayena seca, desmenuzada
- 10 g de perejil fresco picado
- 1 cucharadita de sal
Salsa
- 150 g de puerro
- 150 g de cebolleta en trozos
- 2 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena desmenuzada
- 30 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate troceado en conserva (escurrido)
- 5 g de perejil fresco picado
- 100 g de cerveza negra
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1924 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 44.9 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1053.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buñuelos de bacalao especiados
1 godz.
Canelones de pescado y marisco con bechamel trufada
1h 45min
Rape en salsa americana
1 godz.
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Rape con salsa de carabineros
50min
Albóndigas de sepia y jamón
1 godz.
Calamares a la mallorquina
1 godz.
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz con sepia y cigalas
1 godz.