Compatibele versies
Empanada de hojaldre con pimientos confitados, cecina y queso de cabra
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cecina en lonchas muy finas
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de pimiento rojo en trozos de 3-4 cm
- 200 g de pimiento verde en trozos de 3-4 cm
- 200 g de azúcar
- 100 g de vinagre
- 100 g de agua
- 2 láminas de masa de hojaldre rectangulares de aprox. 30x40 cm c/u (aprox. 550 g)
- 120 - 150 g de queso de cabra en trozos pequeños
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1815 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 307.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Pimientos del piquillo rellenos
15 Min
Croquetas de cecina y queso de cabra
9h 20min
Hojaldre de setas y beicon
1h
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Espiral de lombarda y manzana
40min
Bolitas de coliflor con salsa de tomate y beicon
1h
Marañuelas de Avilés
3 godz. 15 min
Coliflor a la parmesana
40min
Rollo de bonito
1h 10min