Compatibele versies
Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de agua
- 300 g de champiñones frescos en cuartos
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de chalotas en cuartos
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 20 g de brandy
- 2 solomillos de cerdo (aprox. 300-400 g c/u) salpimentados
- 2 láminas de masa de hojaldre (aprox. 25 x 30 cm, de 5 mm de grosor)
- 100 g de foie mi-cuit de pato en trozos
- 1 huevo batido para pintar
- 200 - 250 g de mermelada de frambuesas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2355 kJ / 563.4 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 33.1 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 498.3 mg
Alternatieve recepten
Salmón teriyaki (Al vacío)
1h 20 min
Bola de queso crema con granada
30min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Kringle Estonia con melocotón y salsa de caramelo
1h 40min
Ensalada templada de pulpo (Al vacío)
8h
Merluza al cava
1h
Bacalao con ensalada y vinagreta de mango (Al vacío)
20 min
Solomillo Wellington
2h
Rolls de jamón y queso
45min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Solomillo Wellington con puré de patata, zanahorias y salsa de vino dulce (MEATER)
2u. 40min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10min