Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 tomates maduros pelados, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 guindilla seca (sin pedúnculo ni semillas)
- 4 granos de pimienta negra
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de pimentón
- 30 g de harina
- 500 g de callos cocidos
- 650 g de caldo de verduras
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 ramita de tomillo fresco o seco
- 1 ramita de romero fresco o seco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 morcilla de cebolla en 2 trozos
- 2 chorizos en 4 trozos
- 100 g de jamón serrano en dados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2348.7 kJ / 561.8 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 42.9 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Pollo a la catalana
55 Min
Garbanzos con oreja
1h 15min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Riñones al jerez
1h
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4 Std. 15 Min
Callos con garbanzos
45 min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4h
Callos a la asturiana
1 godz. 20 min
Cazuela de rape rusadir
1h