Compatibele versies
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva
-
200
g de cebolla en octavos
of 200 g de cebolla roja en octavos - 1000 g de carrilleras de ternera en trozos de 4-5 cm
- 1 pastilla de caldo de carne
- 330 g de cerveza negra
Arroz blanco
- 1 diente de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 800 g de agua
- 400 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3965 kJ / 948 kcal
- Eiwitten
- 85 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 600.6 mg
Alternatieve recepten
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1h 10min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 godz. 20 min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1 Std. 20 Min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Falda estofada con manzana y canela (Cocción lenta)
4h 30min
Carrilleras de cerdo al vino tinto al vacío
8 godz. 45 min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16hod.
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Costillas de cerdo al estilo char siu (Cocción lenta)
2h 20min
Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)
3h 45min
Blanqueta de ternera (Cocción lenta)
2 godz. 10 min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.