Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en trozos de 3 cm
- 5 - 6 dientes de ajo pelados
- 200 g de zanahoria en rodajas de 2 cm
- 4 ñoras sin semillas ni tallo
- 1200 - 1300 g de rabo de ternera en trozos
- 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
- 2 cucharadas de tomate frito estilo casero
- 1 clavo entero
- 2 hojas de laurel secas
- 1 pellizco de canela molida
- 10 granos de pimienta negra
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 cucharadita de sal
-
400
g de vino oloroso
of 400 g de vino manzanilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1301 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 554.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fritada con pollo
1ωρ. 10 λεπτ.
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3ωρ. 20 λεπτ.
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4 Std.
Callos a la madrileña
1 godz. 50 min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 godz. 30 min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16 Std.
Redondo de ternera al whisky con patatas
2u. 40min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2h 50min