Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de castañas secas peladas (pilongas)
- 70 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 200 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 60 g de dados de beicon
- ½ cucharadita de pimentón
- 200 g de vino tinto
- 50 g de oporto
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 hoja de laurel seca
- 250 g de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2048 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 55.8 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 298.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35 min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 Std. 45 Min
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h