Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de castañas secas peladas (pilongas)
- 70 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo en mitades
- 1000 g de morcillo de ternera en trozos de 5 cm
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 200 g de puerro en rodajas
- 100 g de zanahoria en rodajas
- 60 g de dados de beicon
- ½ cucharadita de pimentón
- 200 g de vino tinto
- 50 g de oporto
- 1 cucharada de azúcar moreno
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 hoja de laurel seca
- 250 g de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2048 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 55.8 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 298.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 godz. 20 min
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2ωρ. 40 λεπτ.
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 Std. 30 Min
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4h
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 godz. 45 min