Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de garbanzos secos
- 70 g de aceite de oliva
- 500 g de carrilleras de cerdo cortadas por la mitad
- 50 g de vino de Jerez seco
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de zanahoria en trozos
- 1 diente de ajo
- 600 g de caldo de carne
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimentón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2333 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 37.7 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 10.5 g
- Natrium
- 500.8 mg
Alternatieve recepten
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13h
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 Std. 45 Min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25 min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3h 20min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30 min
Carne gobernada (Cocción lenta)
3 godz. 45 min