Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de garbanzos secos (pedrosillano)
- 2000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 chorizo asturiano
- 1 morcilla asturiana
- 100 g de lacón desalado
- 100 g de tocino entreverado curado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2650 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 39.8 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 1308.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2 godz.
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 godz. 40 min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Garbanzos con chistorra
40min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30 min
Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)
1h 30min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 godz. 25 min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30 min
Arroz blanco de grano largo (Cocción de arroz)
35min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 godz. 40 min