Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de garbanzos secos
- 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
- 2 dientes de ajo
- 150 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de pimentón
- 100 g de vino blanco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
- 550 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2526 kJ / 604 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 37.2 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 1560 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Callos con garbanzos
45 Min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1 godz. 20 min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 godz. 30 min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Callos a la asturiana
1 godz. 20 min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Cocido montañés
14 godz. 20 min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.