Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 dientes de ajo en láminas
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en octavos
- 1 cucharada de pimentón
- 150 g de vino blanco
- 100 de jamón curado en dados
- 1 chorizo asturiano en rodajas de 2 mm (aprox. 100 g)
- 100 g de tomate frito estilo casero
- 2 - 3 pimientas de Cayena secas enteras
- 800 - 900 g de callos de ternera crudos en trozos de 3 cm
- ½ manita de cerdo en dos trozos
- 2 pastillas de caldo de carne
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2005 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 33.1 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 34.5 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1855.6 mg
Alternatieve recepten
Callos con garbanzos
45min
Judías blancas cocidas (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Pierna de cordero asada con patatas, calabaza y salsa de menta (MEATER)
2h
Callos a la madrileña
1h 50 min
Callos a la asturiana
1h 20 min
Ternera guisada con setas frescas (Cocción lenta)
2h 20min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.
Garbanzos cocidos (Cocción lenta)
14 Std. 40 Min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 godz. 45 min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30 min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min