Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gambones crudos enteros
- 100 g de aceite de oliva
-
200
g de vino blanco
of 200 g de brandy - 550 g de agua
- 1 bogavante vivo (aprox. 600 g)
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2428 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 64.4 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 899.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz negro con gambones y sepia
45 Min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Arroz con bogavante
1j
Fideuá de marisco del senyoret
1j 10 menit
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min
Crema de gambones
45 Min
Arroz con sepia y cigalas
1j
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Berberechos en salsa verde
1j
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 Min
Almejas con salsa cremosa
40 Min
Caldereta de langosta
1j