Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de almejas frescas
- 15 g de sal
- 1000 g de gambones crudos enteros
- 2200 g de agua
- 3 - 4 nécoras frescas, cortadas en cuatro trozos
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 1 lomo de rape sin piel ni hueso en 2 trozos (400-500 g)
- 300 g de cebolla en cuartos
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de pimientos del piquillo
- 4 dientes de ajo
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 80 g de aceite de oliva
- 150 g de miga de pan blanco en trozos
- 4 pastillas de caldo de pescado desmenuzadas
- 2 pimienta de Cayena seca entera
- 2 - 4 pellizcos de pimienta molida
- 2 hoja de laurel seca
- 60 g de brandy
- 500 g de calamares frescos limpios, en trozos o anillas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 964 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 8.6 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 853.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con leche al estilo asturiano
1sa
Salsa verde
20min
Arroz meloso con pollo
50 min
Paella de pollo y marisco XXL
1sa
Sopa de pescado con pan sin gluten
3h 30min
Solomillo con salsa de pimienta, judías verdes y gratén de patatas (Al vacío)
2h 30min
Judías blancas con chorizo
50 min
Guiso marinero con patatas
45 min
Lentejas estofadas
3u.
Sopa marinera asturiana
45 min
Sopa miso. Marisco con sake y arroz
1h 5min
Fabada asturiana de mazapán
2sa