Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de carrilleras de cerdo en trozos de 2-3 cm
- 150 g de cerveza
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 2 cucharaditas colmadas de pimentón
- 500 g de patatas chascadas en trozos de 3 cm
- 30 g de arroz
- 600 - 700 g de caldo de carne
- 1 pastilla de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3746 kJ / 896 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 147.5 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 86.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2 godz. 50 min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Guiso de patatas con magro
1h
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 godz. 45 min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Arroz cremoso de pollo y verduras
25min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15min