Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de falda de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos de 2-3 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 150 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 2 dientes de ajo
- 500 g de patatas chascadas en trozos de aprox. 3 cm
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
-
150
g de longaniza fresca de Aragón en trozos de 2 cm
of 150 g de salchichas blancas frescas en trozos de 2 cm - 50 g de arroz de grano redondo
- 900 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
-
2
alcachofas frescas limpias en cuartos (aprox. 150 g)
(optioneel)
of 150 g de corazones de alcachofa congelados (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 518.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas a la hortelana
45 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1h
Garbanzos con oreja
1h 15min
Alubias con bacalao
30min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Estofado de pavo al ajillo
45 Min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 Min
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Guiso marinero con patatas
45 Min
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h