Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de falda de cordero (Ternasco de Aragón) en trozos de 2-3 cm
- 60 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 150 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 2 dientes de ajo
- 500 g de patatas chascadas en trozos de aprox. 3 cm
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
-
150
g de longaniza fresca de Aragón en trozos de 2 cm
of 150 g de salchichas blancas frescas en trozos de 2 cm - 50 g de arroz de grano redondo
- 900 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
-
2
alcachofas frescas limpias en cuartos (aprox. 150 g)
(optioneel)
of 150 g de corazones de alcachofa congelados (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 518.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Fritada con pollo
1h 10 min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 Std.
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 Min
Rancho
1 Std.
Morcillo de ternera guisado con castañas
16h
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14u. 55min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1 Std.
Arroz con punta de costilla de cerdo
1 Std.
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Garbanzos con oreja
1 Std. 15 Min