Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de aceite de oliva
- 3 diente de ajo
- 500 g de aguja de ternera en dados de 3 cm (secados con papel de cocina)
- 100 g de vino blanco
- 150 g de cebolla en trozos
- 10 g de harina
- 70 - 80 g de jamón curado en dados
- 1 cucharada de pimentón
- 400 g de caldo de carne
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 600 - 700 g de verduras variadas congeladas
- 4 huevos duros
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
Alternatieve recepten
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3小时 20 分钟
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17sa 30 dk
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30min
Judías pintas con verduras
35 Min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 Min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15sa 50 dk
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14sa 25 dk
Menestra de verduras con aguja de cerdo
40 Min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14h 55min
Menestra de verduras a la sidra
1 Std. 30 Min