Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de alubias verdinas secas
- 12 gambones crudos enteros
- 80 g de aceite de oliva
-
250
g de vino blanco
of 250 g de brandy - 650 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1662 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 688.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min
Marmitako
40 min
Chipirones encebollados (Maganos)
40 min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20h
Porrusalda con bacalao
40 min
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16h 30 min
Judías carillas con calamares en salsa americana (Cocción lenta)
15 godz. 10 min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50 min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Chipirones afogaos
30 Min
Rollo de bonito
1 Std. 10 Min
Calamares en su tinta
1 Std. 5 Min