![Verdinas con gambones (Cocción lenta) Verdinas con gambones (Cocción lenta)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f142f9c5-f97b-4ade-8345-4bfdac97f213/Derivates/b8c840f7-2e1b-42c9-ab80-9a738f55f34b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de alubias verdinas secas
- 12 gambones crudos enteros
- 80 g de aceite de oliva
-
250
g de vino blanco
of 250 g de brandy - 650 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de cebolla en cuartos
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 cucharada de harina de trigo
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
- ½ - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1662 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 31.2 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 688.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Txangurro
1 godz. 10 min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20sa
Calamares en su tinta
1h 5min
Rollo de bonito
1 godz. 10 min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Pastel de cabracho
2u. 50min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40min
Sopa de pescado donostiarra
1 godz.
Verdinas con bacalao (Cocción lenta)
16sa 30 dk
Marmitako
40min