Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en trozos (ver sugerencia)
- 550 g de pimiento rojo en trozos de 4 cm
- 4 lomos de bacalao fresco de aprox. 150 g c/u
- 2 dientes de ajo
- 5 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 g de hojas de cilantro fresco
- 4 - 6 tiras de piel de limón (sin nada de parte blanca)
- 1 cucharada de tomillo seco
- 60 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de zumo de limón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1664 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 43.5 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 716.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho de chocolate con 2 ingredientes
1h
Bacalao en salsa de tomate
30min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45min
Concentrado de limón, jengibre, cúrcuma y miel
10min
Dorada asada con ajo y perejil
25min
Caldereta de mejillones
45min
Bacalao a la italiana con patatas al vapor
45min
Mejillones en salsa de tomate con pasta
35min
Salmonetes con pisto de verduras
45min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Boquerones fritos al limón
1h 45min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min