Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y 1 cucharada más para la sartén)
- 130 g de cebolla en octavos
- 70 g de pimiento verde italiano en trozos de 3 cm
- 400 - 500 g de migas de bacalao remojadas y desaladas
- 8 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1052 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 290.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako de salmón
1 godz.
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Guisantes con jamón y huevos poché
25 Min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 Std. 15 Min
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1 godz. 30 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Huevos en cocotte con guisantes y jamón
30 Min
Tortilla de bacalao y puerros
30 Min
Fideos a banda con rape
1 Std. 15 Min
Salmón al horno con patatas panadera XXL
1 godz.
Bacalao confitado al ajoarriero
1 godz.