Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 20 g de tomate concentrado
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 560 g de caldo de pescado
- 1 lomo de bacalao desalado (aprox. 300 g) secado con papel de cocina
- 300 g de arroz de grano redondo
- 4 - 6 pimientos del piquillo en tiras
- 2 alcachofas frescas limpias, en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 63.4 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 458.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1h 10min
Lentejas pardinas con compango
2h 50min
Rape con salsa de carabineros
50min
Allipebre de rape
45 Min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1h 40 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Fideos a banda con rape
1h 15min
Bacalao con samfaina
1h