Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 50 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 20 g de tomate concentrado
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 560 g de caldo de pescado
- 1 lomo de bacalao desalado (aprox. 300 g) secado con papel de cocina
- 300 g de arroz de grano redondo
- 4 - 6 pimientos del piquillo en tiras
- 2 alcachofas frescas limpias, en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 20.7 g
- Koolhydraten
- 63.4 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 458.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Cazuela de fideos con langostinos
40 dk
Allipebre de rape
45 Min
Habas guisadas a la portuguesa
50 Min
Bollitori
40 dk
Guiso de sepia con patatas
1sa
Pulpo con cebolla dorada y arroz (Cocción lenta)
3h 45min
Judías blancas con patatas al aroma de romero con salsa de tomate
20 Min
Guiso de alcachofas y espárragos blancos con langostinos
1 Std. 10 Min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min
Arroz con sepia y cigalas
1sa
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min