Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
- 25 g de almendras tostadas sin sal
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de pan frito
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de tomate frito
-
800
g de fumet de pescado
of 800 g de caldo de pescado - 800 g de patatas peladas y chascadas
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de lomos de rape sin piel ni hueso en trozos (4 cm)
- 2 - 3 cucharadas de harina de trigo (para rebozar el pescado)
- aceite para freír
- perejil fresco picado (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1338 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 791.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canelones con ceps al foie
2 godz. 50 min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1h 5min
Pollo a la catalana
55 dk
Rape en salsa americana
1sa
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45 min
Calamares rellenos
2sa
Rape con salsa de carabineros
50 min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1h 40min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50 min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 min
Guisat de peix
1h 25min
Fideos a banda con rape
1 godz. 15 min