Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo
- 1 guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
- 25 g de almendras tostadas sin sal
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de pan frito
- 1 cucharadita de pimentón
- 50 g de tomate frito
-
800
g de fumet de pescado
of 800 g de caldo de pescado - 800 g de patatas peladas y chascadas
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de lomos de rape sin piel ni hueso en trozos (4 cm)
- 2 - 3 cucharadas de harina de trigo (para rebozar el pescado)
- aceite para freír
- perejil fresco picado (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1338 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 20.9 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 791.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Fideos a banda con rape
1h 15min
Bacalao con samfaina
1 Std.
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Guisat de peix
1 godz. 25 min
Paletillas de cordero asadas con milhojas de patata
1 Std. 45 Min
Coca de sardinas
30 Min
Rape con salsa de carabineros
50min
Pollo a la catalana
55 Min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 Min
Muslos de pollo a la cerveza
1 godz. 30 min