![Mazamorra cordobesa Mazamorra cordobesa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0DEDC1A6-6380-4B5C-A1C0-5B59B5C94525/Derivates/e6271623-69e2-4a63-81a0-3d1a4c326a9f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 100 g de almendras tostadas sin sal
- 1000 g de agua
- 1 manzana Granny Smith (sin piel y sin semillas)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de pan blanco
- 160 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2469 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 15.1 g
- Vetten
- 54 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 396.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo de atún ligero
1 godz. 10 min
Porra antequerana
1 godz. 10 min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Salmorejo
10 min
Ajoblanco
5 Min
Remojón de naranja y bacalao
30 min
Salmorejo de remolacha
30 min
Salmorejo para dos
45 min
Albóndigas en salsa de almendras
50 min
Gazpacho de manzana verde
10 min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 Min
Gazpachuelo
35min