Compatibele versies
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 1000 g de rabo de ternera en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de puerro en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de vino tinto
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 800 g de caldo de carne
- 600 g de patatas ratte en trozos de aprox. 3 cm
- 200 g de leche
- 150 g de mantequilla, en trozos de 2 cm
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 6347 kJ / 1518 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 149 g
- Verzadigd vet
- 63 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 613.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 Std.
Conejo al ajillo con setas
40min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35min
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Redondo de ternera al whisky con patatas
2 godz. 40 min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Lengua de ternera al vino tinto
2h 50min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27h
Carrilleras de ternera estofadas
9h