Compatibele versies
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 1000 g de rabo de ternera en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de puerro en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de vino tinto
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 800 g de caldo de carne
- 600 g de patatas ratte en trozos de aprox. 3 cm
- 200 g de leche
- 150 g de mantequilla, en trozos de 2 cm
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 6347 kJ / 1518 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 149 g
- Verzadigd vet
- 63 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 613.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lengua de ternera al vino tinto
2h 50min
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1 Std.
Codornices en salsa de cítricos
40 分钟
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 Std.
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min
Carrilleras en salsa de oporto con chalotas y batatas
1hod. 10min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1小时 20 分钟
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27h
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1 Std.
Espaldilla guisada al vino tinto
1hod. 35min