![Pulpo a feira con cachelos Pulpo a feira con cachelos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a204f9f-5387-41cf-a023-6206d8b378dc/Derivates/348b590c-d910-4d3e-9da2-df0a4fcc4f2b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 - 1300 g de pulpo congelado (descongelado)
- 1000 g de agua
- ½ cebolla en dos trozos
- 1 hoja de laurel seca (optioneel)
- 500 g de patatas en rodajas de aprox. 1 cm
- 1 - 2 pellizcos de sal gorda
-
½
cucharadita de pimentón dulce
of ½ cucharadita de pimentón picante - 2 - 3 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1433 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 51.3 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 6.1 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Revolconas con pulpo
45 Min
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1 godz. 30 min
Mejillones al jengibre
25 Min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 godz. 30 min
Navajas con mojo verde
40 Min
Berenjenas rellenas de pulpo y pera con salsa romesco
1h 40min
Mejillones al vapor (500 g)
20 dk
Gambas al ajillo
15 dk
Mejillones al vino
30min
Huevos rellenos de atún y pimiento para dos
20 dk
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Langostinos al romesco
15 dk