Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de pimientos
- 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de pimiento rojo en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
Bechamel
- 50 g de aceite de oliva
- 70 g de harina de trigo
- 600 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 6 lomos de bacalao al punto de sal
- 50 g de queso rallado (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2073 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 55.6 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 6451.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako de salmón
1hod.
Bacalao en salsa de tomate
30min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1hod.
Gratén de huevos rellenos de pollo
45min
Galette crujiente de salmón y queso
1hod.
Pastel de calabacín y bonito
1hod.
Pastel crujiente de puerros con salmón
45min
Filetes rusos de pavo y espinacas
40 Min
Tarta trenza rellena de cerdo
40 Min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30min
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1 Std. 15 Min