Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de pimientos
- 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de pimiento rojo en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
Bechamel
- 50 g de aceite de oliva
- 70 g de harina de trigo
- 600 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 6 lomos de bacalao al punto de sal
- 50 g de queso rallado (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2073 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 55.6 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 6451.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1 godz. 30 min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 godz.
Crema de calabaza con langostinos dorados
1 godz.
Dip horneado de espinacas y queso de cabra para dos
40 min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 min
Muslos de pollo a la cerveza
1 godz. 30 min
Arroz caldoso con atún fresco
40 min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 min
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30 min
Marmitako de salmón
1 godz.
Bacalao en salsa de tomate
30 min